Campioana fazelor fixe

luni, 20 august 2018, 01:43
2 MIN
 Campioana fazelor fixe

 

 

 

FCSB a câştigat meciul cu Sepsi dintr-un penalty şi o lovitură liberă * recordul Astrei, în Liga I: două eliminări în două minute!

* Astra Giurgiu – Dunărea Călăraşi 1-1 (1-1). Roşu (’16- – penalty) / Pană (’26). Cu un Llullaku muncitor, dar ineficient şi cu un Alibec în care nu mai cred nici cei care îi scandează numele în tribune, Astra se canonea pentru victorie şi în min. 73. Atunci, Alibec a primit al doilea cartonaş galben şi  a fost ajuns în drumul spre vestiar de noul său coleg, Bahamboula, care a luat roşu direct pentru un fault dur asupra lui Ispas. Cu doi jucători în plus, Dunărea lui Dan Alexa a surprins prin jocul său la păstrarea rezultatului, fără a forţa o victorie perfect posibilă.

* FC Viitorul – Gaz Metan Mediaş 2-0 (1-0). Drăguş (’29), Ciobanu (’85). Deşi toată lumea din tribune (nu mai vorbim de antrenorul de pe bancă) aşteptau un recital Ianis Hagi, alţi doi puşti au ieşit la rampă din grădiniţa lui Hagi senior: Drăguş care a deschis scorul printr-o surprinzătoare foarfecă din lateral, şi Ciobanu care a găsit poarta dintr-o poziţie imposibilă, paralelă cu linia de fund la un metru. Golul al doilea a venit în momente de dominare a oaspeţilor, cauzate de superioritatea numerică, Mladen fiind eliminat în min. 56.

* FCSB – OSK Sepsi Sfântul Gheorghe 2-0 (0-0). Gnohéré (’80 – penalty), Coman (’85). Menajând o parte din titulari pentru partida de joi cu Rapid Viena, antrenorul Nicolae Dică a trebuit să-i introducă după pauză, din motive lesne de înţeles. Victoria a venit dintr-un penalty dat cam uşurel la o “mână” a lui Jovanovic, transformat de “Bizon”   şi o lovitură liberă de la marginea careului.

* CFR Cluj – Dinamo 3-1 (0-0). Ţucudean (’68, ’78), Omrani (’73) / Popescu (’61). Golul marcat de Popescu, la o mare greşeală a portarului Vâtcă nu a făcut decât să declanşeze furia ofensivă a campionilor, care au revenit pe primul loc.

Aseară s-a mai jucat meciul CFR Cluj – Dinamo. Astăzi, se dispută partidele FC Hermannstadt – FC Voluntari (ora 18:00)  şi Universitatea Craiova – Concordia Chiajna (21:00).

Etapa viitoare (24-27 august): Concordia Chiajna – Astra Giurgiu (vineri), Dunărea Călăraşi – Poli Iaşi, Dinamo – FC Hermannstadt (sâmbătă), Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj, FC Viitorul –FCSB (duminică), FC Botoşani – Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari – Universitatea Craiova (luni)

 

Comentarii