Cate body-uri trebuie sa se regaseasca in garderoba unui bebelus? Iata ce spun studiile anului 2022! (P)

marți, 12 aprilie 2022, 18:57
2 MIN
 Cate body-uri trebuie sa se regaseasca in garderoba unui bebelus? Iata ce spun studiile anului 2022! (P)

Pentru doi parteneri care tocmai au devenit proaspeti parinti, noul stil de viata poate veni ca un adevarat soc din cauza elementelor de noutate cu care persoanele respective nu au mai fost nevoite sa se confrunte pana acum: hranirea noului nascut, schimbarea scutecului, leganarea si adormirea bebelusului etc. Conform statisticilor, un numar considerabil de parinti intampina dificultati si in ceea ce priveste achizitionarea unor articole vestimentare, fapt care a dus la intocmirea unor ghiduri care pot servi ca potential punct de reper, dupa cum se va putea observa pe parcursul articolului.

Trei sfaturi utile care te pot ajuta sa determini numarul de body-uri ce trebuie sa se regaseasca in garderoba bebelusului

Procesul de cumparare a hainelor pentru nou nascuti, pe cat de complicat poate parea, tot pe atat de distractiv se poate dovedi, mai ales cand vine vorba de achizitionarea unui body bebelus personalizat, produsele de acest tip ajungand sa se bucure de un nivel de cerere foarte ridicat in anul 2022. Conform cererii de pe piata, un interes deosebit este acordat body-urilor personalizate care contin textul “Sunt nume”, alaturi de care se intalneste o fotografie cu noul nascut, acestea putand sa fie pastrate pe post de amintire de indata ce bebelusul nu le mai poate imbraca.

Pentru crearea unei garderobe optime a copilasului, este necesar sa se tina cont de urmatoarele aspecte:

  • Cat de des se va permite spalarea articolelor vestimentare?

Conform statisticilor, majoritatea familiilor aleg sa spele rufele murdare, in medie, de cel mult doua ori pe saptamana, existand, bineinteles, si exceptii de la aceasta regula generala. In functie de fiecare caz in parte, sunt recomandate urmatoarele variante:

  • in cazul in care se spala doar o data pe saptamana, in garderoba este bine sa se regaseasca in jur de 9 body-uri pentru bebelusi;
  • in cazul in care spalarea se poate realiza zilnic, in jur de 3 body-uri vor fi mai mult decat suficiente.
  • Ce marimi vor fi necesare?

Nou nascutii se dezvolta intr-un ritm foarte rapid, ceea ce se poate dovedi destul de problematic cand vine vorba de selectarea unor articole vestimentare potrivite, acestea putand sa ramana mici dupa o perioada de cateva luni. Prin urmare, se recomanda sa se apeleze, de fiecare data, la o marime cu un numar mai mare, astfel incat hainele respective sa poata fi purtate pentru o perioada mai lunga de timp. Dintr-o garderoba cu 7 body-uri, se recomanda ca cel mult 3 sa fie de aceeasi marime.

  • Care este gradul de organizare?

O garderoba cat mai bogata va implica si un spatiu convenabil in care aceasta sa fie depozitata, deoarece, in caz contrar, articolele pot ajunge sa se piarda sau sa se amestece intre ele. Prin urmare, in cazul in care nu exista suficient spatiu, se recomanda sa se apeleze la un numar de 4-5 body-uri, pentru a permite stocarea si altor tipuri de articole vestimentare.

In concluzie, acestea sunt cele trei criterii de care se recomanda sa se tina cont atunci cand parintii vor sa determine numarul de body-uri ce ar trebui sa se regaseasca in garderoba bebelusului.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii