Cauţi un job? Cel mai mare eveniment de recrutare a studenţilor din România începe azi la Iaşi

marți, 28 februarie 2023, 02:50
2 MIN
 Cauţi un job? Cel mai mare eveniment de recrutare a studenţilor din România începe azi la Iaşi

Studenţii ieşeni au şansa să se înscrie la o nouă ediţie a evenimentului BuzzCamp, care începe de astăzi, marţi, 28 februarie, şi se încheie pe 29 martie.

Conform organizatorilor, este vorba despre cel mai longeviv eveniment din România dedicat dezvoltării personale, recrutării specializate şi orientării în carieră pentru studenţi, masteranzi şi absolvenţi. În ultimii ani au participat 50 de companii de top din România şi peste 30.000 de tineri la ediţiile BuzzcCamp.

Organizat pentru prima dată în 2008, evenimentul are loc în Iaşi şi alte zece oraşe, la intervale diferite de timp, în 2023 fiind ediţia 29. Debutul în Iaşi va avea loc la Hotel Unirea, astăzi, 28 februarie, ulterior urmând a fi organizat şi în celelalte oraşe mari din ţară.

„Printre invitaţii speciali care vor fi prezenţi la eveniment se numără reprezentanţi de la companii de renume din domeniile de interes ale studenţilor şi tinerilor profesionişti: TELUS International, ECDL România, KPMG România, Allianz Partners, E.ON, camLine România, Preh România sunt doar câteva dintre companiile prezente la eveniment”, au transmis organizatorii.

Pe durata BuzzCamp, studenţii, masteranzii şi absolvenţii vor avea ocazia de a participa la workshopuri şi sesiuni de discuţii, în care vor aborda subiecte precum: procesul de recrutare şi selecţie, exigenţe şi aşteptări, alegerea unui job potrivit valorilor, evaluarea performanţelor în timpul unui job şi reuşitele de dezvoltare socio-profesionale. Totodată, studenţii pot afla informaţii cu privire la stagiile de practică în cadrul companiilor menţionate. 

Comentarii