Chinezii de la Jiangsu Suning i-au oferit prelungirea contractului antrenorului Cosmin Olăroiu

luni, 12 noiembrie 2018, 19:30
1 MIN
 Chinezii de la Jiangsu Suning i-au oferit prelungirea contractului antrenorului Cosmin Olăroiu

Primul sezon al lui Cosmin Olăroiu (49 de ani) pe banca tehnică a lui Jiangsu Suning i-a mulţumit pe conducătorii clubului chinez, care vor, acum, să-l ţină la club până în 2021, propunându-i deja prelungirea contractului.

Cu legendarul Fabio Capello pe bancă, Jiangsu a terminat anul trecut doar pe locul al 12-lea, iar Olăroiu, înlocuitorul italianului, a reuşit să ducă echipa până pe locul al cincilea, la 20 de puncte de campioana Shanghai SIPG şi la zece puncte de Shandong Luneng, ultima echipă calificată în Liga Campionilor Asiei. După 4-0 pe teren propriu în ultima etapă, cu Henan Jianye, şefii lui Jiangsu l-au chemat pe Olăroiu la o petrecere la care au luat parte şi jucătorii pentru a sărbători "upgrade-ul" pentru sezonul viitor.

Acolo, Olăroiu a avut o discuţie privind viitorul său, iar conducătorii i-au propus să rămână la club până în 2021, în speranţa că Oli va fi omul care va cuceri primul titlu din istoria clubului. În 2012 şi 2016, Jiangsu Suning, care a fost antrenată şi de Dan Petrescu, a terminat la locul al doilea. Din informaţiile oferite de presa chineză, Cosmin Olăroiu se bucură la Jiangsu de un salariu de aproximativ şapte milioane de euro anual.

Comentarii