Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin cu 10 ani mai tânăr decât ea

miercuri, 25 august 2021, 09:25
1 MIN
 Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin cu 10 ani mai tânăr decât ea

Zâna de 46 de ani trăiește de peste doi ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, un bărbat de 36 de ani.

Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în 1985, la Focșani, unde părinții lui dețin mai multe proprietăți, printre care și ocasă cu vie și livadă. În prezent, bărbatul lucrează în Ministerul Afacerilor Externe și a fost consul la Tripoli, Libia, însă din cauza situației tensionate din Libia, a locuit o perioadă în Tunisia.

Din declarația de avere a iubitului Andreei Marin pentru anul 2017, acesta a încasat un salariu lunar de 3.900 de dolari pe lună. În conturi ar avea în jur de 40.000 de dolari, pe lângă două apartamente în București două mașini.

Vedeta mărturisește că nu a fost dragoste la prima vedere, dar că i-au unit două evenimente dureroase. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos‘, a spus Andreea.

Aflați amănunte de pe viva.ro.

Comentarii