Cine este noua soţie a lui George Copos. O secretară ambiţioasă

luni, 01 octombrie 2018, 19:50
1 MIN
 Cine este noua soţie a lui George Copos. O secretară ambiţioasă

Dumitru Dragomir a dat detalii despre relaţia fantastică pe care Copos o are cu noua sa soţie, Elena Stoica. Digisport.ro oferă câteva detalii interesante despre cea care l-a cucerit pe celebrul om de afaceri.

Cu 26 de ani mai tânără decât fostul patron al Rapidului, Elena Copos (fostă Stoica) este o adevărată femeie de succes. Ea şi-a început ascensiunea acum mai bine de un deceniu, când încă nu împlinise 30 de ani.

Născută în 1979 în Bucureşti, Elena Stoica a început să lucreze ca secretară la Crowne Plaza, hotel aflat în posesia lui Copos.

Extrem de tânără şi ambiţioasă, ea a urcat repede în ierarhie, ajungând marketing manager. Cu timpul, odată ce relaţia cu George Copos a debutat, se pare că aceasta a început să administreze şi una din firmele afaceristului, deţinând funcţia de director.

Apropiaţii spun despre Elena Copos că este o femeie stilată şi elegantă, astfel că nu a fost întâmplător că fostul patron al Rapidului i-a intrat rapid în graţii.

De notat că prima soţie a lui Copos, Cristiana, decisese iniţial să rămână alături de omul de afaceri, chiar dacă aflase de infidelităţile acestuia. Totul s-a rupt, însă, se pare, când în presă au apărut informaţii că cei doi ar avea împreună o fetiţă. Atunci, totul în primul mariaj al lui Copos s-a rupt, iar în vara aceasta omul de afaceri a decis să îşi unească destinele cu Elena.

 

Comentarii