Corina Băcanu, război cu Ilinca Vandici: El vâna cu sulița, eu împleteam absorbante

marți, 26 aprilie 2022, 11:30
1 MIN
 Corina Băcanu, război cu Ilinca Vandici: El vâna cu sulița, eu împleteam absorbante

Corina Băcanu este cunoscută pentru postările "fără perdea" pe care le face în mediul online, mai cu seamă pe pagina ei de Facebook unde este activă mereu. De data aceasta, săgeţile s-au îndreptat către Ilinca Vandici care a scandalizat internetul cu ultimele afirmaţii legate de… bărbatul ideal.

"Eu niciodată nu îl trimit pe bărbată-miu la Mega. Eu îl trimit doar cu arcul în pădure la vânat. Dracu' a mai văzut bărbat adevărat împingând căruțu’ la supermarket. Așa l-am și cunoscut, el vâna cu sulița în Lacul Tei colț cu Maica Domnului, eu împleteam absorbante din lână de oaie. Chiar acuma e aci afară pe câmp în Maroc să facă rost de cină, io mi-am pus blana de oaie și prepar un ruj din boia și untură de capră, ca să-l aștept aranjată prună. Adrian Călăraşu, hai acasă că mi-e fomikă!", a scris pe contul ei de Facebook.

Vedeta Ilinca Vandici a fost prezentă în podcastul lui Damian Drăghici, unde a descris cum vede un bărbat adevărat. Vedeta spune că partenerul trebuie să rămână șmecher, să nu meargă la cumpărături, nici să schimbe scutecele copilului.

Aflați amănunte de pe dcnews.ro.

Comentarii