Crimele statului infractor

marți, 30 iulie 2019, 01:50
3 MIN
 Crimele statului infractor

Pe corupţi nu-i alungi de la putere, ci îi bagi la puşcărie! Fără milă, fără dispensă, fără spectacol!  

Şmecherie de borfaşi! După ce au modificat legile justiţiei, diminuând toate pedepsele, pesediştii vor acum referendum pentru înăsprirea pedepselor! După ce au eliberat din închisori criminali, violatori, pedofili şi tâlhari, pesediştii cer acum castrarea chimică a infractorilor periculoşi! După ce au parazitat toate instituţiile statului cu corupţi, impostori, incompetenţi, rude şi alte caracude, PSD se arată îngrijorat de situaţia din ţară şi anunţă formarea unei comisii parlamentare de anchetă! Ce netrebnici!

Din 2012, şi mai cu seamă din 2016, de când partidul penalilor condus de Liviu Dragnea a pus gheara pe România, asistăm la o explozie a infracţionalităţii de tip horror. Cine crede că sceleraţii ăştia care-şi fac de cap prin ţară şi prin lume, singuri sau bine organizaţi în clanuri, nu au nicio legătură cu politica dusă de PSD în favoarea infractorilor ori e prost, ori e naiv. Criminalitatea proliferează în strânsă legătură cu corupţia din poliţie, din magistratură, din serviciile secrete şi – bineînţeles – din partide. Corupţia e pricina tuturor relelor!

Dacă aveaţi impresia că poliţia ne apără de cei răi, cazul fetelor din Caracal răpite de un ticălos a demonstrat contrariul. Dacă aveaţi impresia că procurorii şi judecătorii ştiu legile şi le aplică aşa cum trebuie, cazul fetelor din Caracal violate de un monstru a dovedit contrariul. Dacă aveaţi impresia că serviciile de informaţii duduie de profesionişti, cazul fetelor din Caracal ucise de un dement a dovedit contrariul.

Bine că toţi cei de mai sus beneficiază din plin fie de salarii nesimţiţe, fie de pensii speciale, fie şi de una, şi de alta, ca să le ajungă. Săracii de ei – cât muncesc! Aşa cum am scris de atâtea ori, nu există şi nici nu a existat vreodată un "stat paralel", ci un stat infractor, dar cu mult mai periculos, fiindcă este slujit de armate de funcţionari corupţi, remuneraţi regeşte pentru a perpetua toate tarele unui sistem ticăloşit, moştenit de la comunişti şi recalibrat, după 1990, de politrucul Ion Iliescu.

Dacă mai aveaţi vreo îndoială că PSD nu e partidul borfaşilor, tot ceea ce s-a întâmplat în aceste zile a dovedit că formaţiunea lui Dragnea-Dăncilă e responsabilă de haosul criminal din societatea românească. Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Şerban Nicolae, Codrin Ştefănescu, Darius Vâlcov, Olguţa Vasilescu etc. – vă mai spun ceva numele acestor caricaturi care au luptat permanent pentru a bloca actul de justiţie? Vă mai aduceţi aminte luările lor de poziţie, legile sprijinite de ei? Dacă da, atunci aţi înţeles că PSD este şi se comportă ca un grup infracţional foarte bine organizat! Clanurile de interlopi au doar de învăţat de la acest partid de puşcăriabili ce trăiesc ca nişte nababi!

Există ceva în atmosferă ce aduce aminte de tragedia de la "Colectiv" din 2015. Şi atunci, indolenţa şi corupţia autorităţilor au produs victime nevinovate. Presiunea societăţii civile indignate a alungat guvernul lui Ponta de la putere, dar asta nu a rezolvat nimic. Dimpotrivă, după circa un an, infractorii lui Dragnea reveneau cu şi mai mult tupeu în fruntea României. Prima victimă, justiţia! Iată efectele perverse ale guvernării pesediste!

De ţinut minte! Pe corupţi nu-i alungi de la putere, ci îi bagi la puşcărie! Fără milă, fără dispensă, fără spectacol!  

Comentarii