Cristiano Ronaldo a răbufnit: Aşa nu se mai poate. Ce l-a supărat pe fotbalist?

duminică, 24 decembrie 2017, 15:40
1 MIN
 Cristiano Ronaldo a răbufnit: Aşa nu se mai poate. Ce l-a supărat pe fotbalist?

Cristiano Ronaldo a izbucnit după umilinţa suferită de Real Madrid în El Clasico, 0-3 în faţa Barcelonei. Starul portughezul a fost scos din sărite de maniera de joc din repriza a doua şi a transmis un mesaj clar: îl vrea plecat pe Bale şi i-a cerut lui Perez un înlocuitor pe măsură.

Don Balon scrie despre supărarea lui Ronaldo de după El Clasico. "Aşa nu se mai poate!", ar fi tunat Cristiano, câştigătorul Balonului de Aur, către colegi şi conducerea lui Real Madrid. Mai mult, presa spaniolă mai spune că lusitanul este de părere că echipa are nevoie urgentă de întăriri, "subţirimea" lotului şi desele accidentări contribuind decisiv la rezultatele mult sub aşteptări din acest sezon.

Pentru Ronaldo, salvarea vine de la un conaţional. Este vorba despre tânărul Goncalo Guedes (21 de ani), de la Valencia, pe care CR7 îl vede înlocuitorul perfect pentru Gareth Bale, în condiţiile în care galezul mai mult lipseşte decât joacă, din cauza accidentărilor. Salah şi Dybala sunt alte nume care ar putea ajunge la Real, însă Ronaldo crede că madrilenii n-ar trebui să rateze şansa de a-l transfera pe Guedes, mai ales că acesta nu are încă un preţ prohibitiv. 3 goluri şi 5 pase decisive a strâns Guedes la Valencia în acest sezon. Portughezul este împrumutat pentru această stagiune de la PSG.

 

Comentarii