Cum a murit „Monalisa”: pisica a răsturnat o lumânare care i-a aprins patul

marți, 27 decembrie 2022, 02:50
2 MIN
 Cum a murit „Monalisa”: pisica a răsturnat o lumânare care i-a aprins patul

Şoc în comunitatea transgenderilor din Iaşi şi Bucureşti. Marian Tudor Pop, cunoscut cu porecla Monalisa, în vârstă de 24 de ani, a murit intoxicat după ce i-a luat foc patul. 

Tânărul a murit în noaptea de 24 spre 25 decembrie, în apartamentul său închiriat aflat în zona Ţuţora. Acesta fusese la o petrecere unde cel mai probabil băuse mult alcool. Ajuns acasă, tânarul s-a băgat în pat, a aprins o lumânare, şi a deschis laptopul unde a intrat live cu mai mulţi tineri din comunitatea lui.

În timp ce asculta o liturghie pe telefon, tânărul a adormit, iar pisica pe care o îngrijea a răsturnat lumânarea aprinsă. Lumânarea a căzut pe pat şi a aprins lenjeria, care a ars şi a intoxicat pe tânărul care dormea.

„În dimineaţa zilei de 25 decembrie, politia a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iaşi ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o reţea de socializare. În urma verificărilor efectuate poliţistii au identificat apartamentul in care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iaşi, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Marian Pop era din Vatra Dornei şi lucra la Iaşi, fiind totodată şi student la Facultatea de Arte. 

Comentarii