Cunoscutul actor Jean Paler, internat de urgenţă în spital

luni, 05 martie 2018, 14:00
1 MIN
 Cunoscutul actor Jean Paler, internat de urgenţă în spital

Actorul de comedie Jean Paler (55 de ani) a fost internat de urgenţă în spitalul din Ploieşti, după ce, înainte de a susţine un spectacol programat, s-a simţit foarte rău. Potrivit Antena 1, actorul a fost internat în secţia Cardiologie a spitalului din Ploieşti şi  va rămâne internat acolo cel puţin o săptămână. În urma investigaţiilor, medicii au descoperit că starea lui Jean Paler era de decompensare a mai multor organe. Conform aceleiaşi surse, acestea ar fi fost afectate în urma unui tratament pentru diabet pe care actorul l-ar fi urmat în ultima perioadă. Jean Paler trebuia să susţină un spectacol, sâmbătă, la Ploieşti, însă totul a fost anulat, din cauza problemelor de sănătate ale actorului.

Jean Paler este un actor de comedie. A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film la clasa maestrului Dem Rădulescu şi, de atunci, a jucat pe scene alături de nume mari ale lumii artistice de la noi.

Într-un interviu de acum câţiva ani, Jean Paler mărturisea că, în vremea comunismului, câştiga bani din cu totul altceva decât actoria: era bijutier. ”M-am jucat cu pietrele preţioase aşa cum v-aţi jucat voi cu liguriţele când le puneţi în ceai”, spunea Jean Paler.

Comentarii