COMUNICAT DE PRESA

Delicii din gastronomia asiatică, la Noodle Pack, în Food Court Palas

luni, 27 august 2018, 13:12
2 MIN

De curând, în food court Palas Mall a fost inaugurată o nouă locaţie, care îi întâmpină pe pofticioşi cu propuneri culinare din Orientul Îndepărtat. Noodle Pack îi îmbie pe clienţi cu celebrul preparat asiatic noodle, în combinaţii apetisante.

Aşa cum îi spune şi numele, noua locaţie din food court Palas oferă o experienţă culinară asiatică, bazată pe noodle, ţăiţei din făină de grâu sau de orez. Clienţii pot alege din 13 sortimente de Noodle Pack, cu vită, pui Shanghai, spring rolls, curcan, raţă, crispy, creveţi, somon fumé, ton, orange cahicken, tofu şi altele. Propunerile sunt armonizate perfect cu sosuri realizate după reţete autentice din Ţara Soarelui Răsare: sos dulce de legume, chilli picant, sweet chilli, cu susan sau de usturoi. Indiferent de alegere, preparatele Noodle Pack surprind prin aromele asiatice veritabile, adaptate gusturilor europene. Pentru cei care vor să împartă bucuria unei mese delicioase alături de apropiaţi varianta perfectă este Family Pack, cu aceiaşi noodles delicioşi şi preparate care să le ofere gustul desăvârşit. 

Din meniul Noodle Pack nu lipsesc nici supele, uşoare şi gustoase, disponibile în trei variante: dulce acrişoară, picantă de pui sau mixtă. Iar pentru cei care nu se satură de „pacheţelele de primăvară”, aici se pot bucura de ele în combinaţii cu pui crispy, nuggets, creveţi sau doar cu sosuri, alegând Smart Pack. Ingredientele folosite de cea mai bună calitate, aduse din Asia sau atent selectate de la producători locali, pregătirea produselor sub ochii clienţilor, cu îndemânare şi pasiune, şi sortimentele oferite garantează o plăcere pentru priviri şi, mai ales, pentru papilele gustative.

Vino la Noodle Pack, din food court-ul Palas Mall, locul care te invită într-o incursiune în bucătăria Orientului Îndepărat, prin condimente originale, esenţe îmbietoare şi reţete exotice. Vei primi o porţie savuroasă de sănătate! 

 

 

Comentarii