Dipotatul de Iaşi care a făcut înconjurul Evropii. Aşa mediatizare, mai rar, dom’ Vasile!

joi, 24 noiembrie 2022, 02:50
2 MIN
 Dipotatul de Iaşi care a făcut înconjurul Evropii. Aşa mediatizare, mai rar, dom’ Vasile!

Cum avea să se lipească dipotatul boxeor Cîtea de subiectul cel mai mediatizat al ţării şi al continentului, altfel decât pur întâmplător? 

Imaginea de mai jos, aşa cum probabil că ştiţi sau aţi văzut deja, a făcut înconjurul ţării dar mai ales al continentului, cel din centrul imaginii fiind dipotatul liberal Pavel Popescu.

Zilele trecute, acesta s-a stropşit la olandezi şi austrieci, pe motiv de reţineri privind votul admiterii României în spaţiul Schengen, ameninţând cu legi împotriva firmelor austriece şi olandeze din ţara noastră dacă România nu este acceptată în Schengen. La pachet, individul îi acuză de „atitudine antiromânească” pe oamenii care îl critică.

Nu ştim cum se face, dar în poza care a circulat peste tot cu ştirea asta deplasată şi ridicolă a apărut, la marginea stângă, şi dipotatul de Iaşi Vasile Cîtea. Cum, necum, a făcut şi el înconjurul continentului vreo două-trei zile, chit că fotograful l-a prins cu ochii închişi (asta presupunem noi, că doar nu, Doamne-fereşte, dom’ Vasile făcea altceva acolo la prezidiu?).

În fine, una peste alta, să zicem că e de bine: cum altfel să mai iasă în faţă şi aleşii noştri de la Iaşi?

Iacătă şi păduchele de Iaşi în fruntea politichiei româneşti: menajerul Movilă!

Apropo de olandezi şi de Schengen, iată încă o dovată că omul ăsta nu numai că se plictiseşte în funcţia aia pe care i-a dat-o Chirica pentru a tăia frunză la câini, cea de menajer de oraş!

Priviţi mai jos hal de postare publică la Petru Movilă, vizavi de subiect (spilcuiri): “Daca Austria, Olanda si Suedia vor vota impotriva admiterii României, toate investitiile lor actuale in tara noastra trebuie inghetate si cele viitoare blocate pana vor avea un vot corect fata de Romania: asa trebuie procedat cu acesti antieuropeni"; "Daca nu iau in considerare acest punct de vedere al unei institutii europene, poate ar trebui sa se mai retraga aceste tari din zonele de decizie europeana".

Nu mai pomenim şi restul, că-s pe arătură rău. Dom' premare, dom' permare, musiu reprezintă premăria Iaşi? Nu, pe bune!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii