Două spectacole la Operă cu casa închisă. Bilete pentru altele trei luna aceasta

miercuri, 10 martie 2021, 02:58
2 MIN
 Două spectacole la Operă cu casa închisă. Bilete pentru altele trei luna aceasta

Două spectacole ale Operei Naţionale Române din Iaşi programate săptămâna aceasta se joacă cu casa închisă.

Astfel, joi, de la ora 18.30, va fi pusă în scenă celebra operă verdiană „Rigoletto“, în interpretarea soliştilor, Corului şi Orchestrei Operei ieşene.

Din distribuţie fac parte un invitat special, Sandor Balla, de la Opera Maghiară Cluj, care va interpreta rolul principal, Florin Guzgă, care va interpreta rolul Ducele din Mantova, Manuela Ipate în rolul Gilda, Teodor Busnea în rolul Sparafucile, iar Florentina Onică o va interpreta pe Maddalena. Regia spectacolului este semnată de italianul Marco Spada, iar conducerea muzicală va fi asigurată de maestrul Ciprian Teodoraşcu.

Duminică, tot de la ora 18.30, publicul care şi-a achiziţionat deja bilete se va putea întâlni din nou cu protagoniştii spectacolului „El Tango“, în coregrafia Amaliei Mîndruţiu.

Spectacolul îi poartă pe cei prezenţi într-o călătorie în lumea tangourilor argentiniene. Spectacolul a fost reprogramat la cererea spectatorilor, ca urmare a succesului avut la premiera de pe 28 februarie.

Tot luna aceasta, iubitorii artei lirice vor avea ocazia să urmărească trei spectacole apreciate. Astfel, pe 19 martie este programat „Recviem“, de Wolfgang Amadeus Mozart, pe 21 martie va avea loc Gala primăverii, iar pe 24 martie va putea fi urmărit spectacolul „Elixirul dragostei“, de Gaetano Donizetti.

Biletele de intrare la aceste evenimente vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare.

Comentarii