De Business

Punem punctul pe știi

Eveniment important dedicat marketingului, la Iaşi

vineri, 27 septembrie 2019, 01:50
2 MIN
 Eveniment important dedicat marketingului, la Iaşi

Şase specialişti în marketing au susţinut în cursul zilei de ieri o serie de conferinţe dedicate mediului de afaceri din zona Moldovei. La eveniment au participat aproximativ 250 de persoane interesate de marketing şi comunicare, de strategiile din acest domenii, despre social media, PR sau performance media. 

Specialiştii care au susţinut conferinţele sunt Alex Dona, care a vorbit despre Marketing Mindset, Alexandru Negrea, care a susţinut o conferinţă pe tema Social Smarts, Dragoş Smeu a vorbit despre Mavericks, Ioana Zvâc & Laura Ionescu au prezentat „Dume De Mestecat”, iar Mihaela Ganciu a subliniat ce este „Caracteristic PR” şi Bogdan Apetrii a vorbit despre „Subsign, Generaţia.XYZ”. Manifestarea de ieri, intitulată The Marketing Experience, este unul dintre cele mai importante evenimente regionale de profil, organizatorii menţionând că pe viitor intenţionează să aducă specialişti şi din străinătate, iar evenimentele să găzduiască peste 1.000 de participanţi.

„Evenimentul este unul de importanţă regională pentru că am reuşit să atragem 250 de oameni din industria marketingului din Bacău, Chişinău, Suceava sau din alte oraşe care au venit special pentru manifestare. Sunt speakeri recunoscuţi, cu experienţă profesională în marketing, atât în crearea de conţinut, strategie, social media sau pe partea de segmentare a pieţei, iar din audienţă avem şi antreprenori şi oameni din companii care vor să înveţe partea asta de marketing. Scopul nostru este ca pe viitor să transformăm evenimentul în unul şi mai mare, care să se ducă spre 1.000 de participanţi, cu tradiţie. Evenimentul va avea o frecvenţă bianuală, în primăvară şi în toamnă, iar în următoarele ediţii vrem să ne extindem şi pe partea de expo, să vină oameni din industria marketingului, de pe partea digitală sau IT şi care să expună soluţiile lor locale, să-i sprijinim şi să facem un networking mai eficient pentru a colabora pe viitor”, a menţionat Cristian Nistor, unul dintre organizatorii evenimentului, specialist în marketing la Conduent, dar şi cadru didactic asociat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Manifestarea a avut loc la Agora, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Comentarii