Evenimente caritabile ale Asociaţiei Studenţilor Francofoni Iaşi, în folosul copiilor din Cozmeşti

miercuri, 06 decembrie 2023, 23:11
2 MIN
 Evenimente caritabile ale Asociaţiei Studenţilor Francofoni Iaşi, în folosul copiilor din Cozmeşti

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi organizează în perioada 7-17 decembrie cea de-a XVIII-a ediţie a proiectului caritabil “Arată că-ţi pasă!” în speranţa de a provoca ieşenii să îşi ofere o parte din timp şi bunătate la activităţile din acest an.

Organizaţie nonguvernamentală, apolitică şi nonprofit, reprezentând cea mai veche asociaţie de profil francofon din Sud-Estul Europei, Asociaţia Studenţilor Francofoni a împlinit în noiembrie 22 de ani de activitate, urmărind motto-ul „Fii diferit! Implică-te!”.

Aproape 30 de copii vor fi ajutaţi

În cadrul acestei ediţii a proiectului “Arată că-ţi pasă!” scopul este de a ajuta 28 de copii din comuna Cozmeşti, Iaşi, prin donaţiile strânse la evenimentele organizate.

Pentru a-l ajuta pe Moş Crăciun să ajungă la aceşti copii şi a le oferi un Crăciun magic, sunt pregătite pentru publicul larg câteva evenimente caritabile. Astfel, “Seara de film” va avea loc pe data de 7 decembrie, de la ora 18:30, la Institutul Francez din Iaşi, unde va fi proiectat un film francofon în spiritul sărbătorilor.

Apoi, “Seara de jocuri” de societate va avea loc pe data de 9 decembrie, de la ora 17:30, la cafeneaua “Arte Cafe” din Iaşi.

Alte evenimente caritabile

Mai departe, “Atelier de théâtre d’improvisation” va avea loc pe data de 12 decembrie, de la ora 19:00, la Institutul Francez din Iaşi, unde se va desfăşura un atelier de improvizaţii în limba franceză. Pe data de 15 decembrie este organizat

“Concert de colinde”, de la ora 17:00, la Pallas Mall Iaşi.

Nu în ultimul rând, oamenii vor putea fi prezenţi şi la un al doilea “Concert de colinde” organizat pe data de 17 decembrie, de la ora 19:00, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi. 

Comentarii