EXCLUSIV: Interlopul Adrian Corduneanu, căutat de polițiști pentru a fi arestat. UPDATE- A fost prins!

marți, 15 noiembrie 2022, 19:00
1 MIN
 EXCLUSIV: Interlopul Adrian Corduneanu, căutat de polițiști pentru a fi arestat. UPDATE- A fost prins!

Adrian Corduneanu a fost căutat astă seară la imobilul său din zona C.A. Rosetti însă nu se afla acasă. Acesta este căutat în continuare pentru a fi arestat. Înalta Curte de Casație si Justiție a admis în seara aceasta cererea procurorilor DIICOT Iași de emitere a mandatului de arestare preventivă pentru Adrian Corduneanu zis Beleaua. 

Înalta Curte a admis contestația depusă de către procurori după ce Curtea de Apel Iași a refuzat emiterea mandatului de arestare. Soția interlopului Ramona a fost plasată sub control judiciar. Cei doi soți Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar care ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea. Cordunenii sunt suspectati ca l-au creditat pe Catalin Sandu cu suma de 170.000 euro. 

UPDATE: Interlopul Adrian Corduneanu a fost preluat în urmă cu puțin timp de către polițiștii ieșeni, de la cei din Vaslui. Este posibil ca interlopul să se fi predat sau să fi fost depistat de către polițiștii vasluieni. Deocamdată, polițiștii s-au limitat la un comunicat scurt.

"În această seară, 15 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, Biroului Urmăriri Iași și polițiști vasluieni au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis de Înalta Curte de Casație și Justiție pe numele unui bărbat. Măsura a fost dispusă în cadrul unui dosar penal în care politistii BCCO Iași și procurorii DIICOT-ST Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de camătă", au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Comentarii