Femeie de 68 de ani, bătută şi violată în propria casă

luni, 22 ianuarie 2018, 02:50
1 MIN
 Femeie de 68 de ani, bătută şi violată în propria casă

O femeie în vârstă de 68 de ani din localitatea Vânători, comuna Popricani, a solicitat ieri dimineaţă ajutor din partea unui echipaj medical după ce a fost violată şi bătută.

Apelul a ajuns la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi în jurul orei 6.20, fiind trimis către casa femeii un echipaj B2 cu asistent. La faţa locului aceştia au găsit-o confuză, cu multiple urme ale violenţei. „Femeia prezenta traumatism cranio-cerebral, cranio-facial, excoriaţii piramidă nazală, traumatism toraco-abdominal şi la nivelul membrelor inferioare“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Femeia a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul „Sf. Spiridon“, unde a fost evaluată şi de unde a fost redirecţionată către Maternitatea „Elena Doamna“ pentru investigaţii de specialitate în urma cărora să se stabilească dacă cele declarate de femeie sunt adevărate. „Pacienta a fost adusă în UPU în urma unei agresiuni fizice, viol declarativ, policontuzionată, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, contuzie piramidă nazală, fracturi costale, contuzie toraco-abdominală“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD de la Spitalul „Sf. Spiridon“.

La domiciliul femeii s-a deplasat şi un echipaj al Poliţiei, care efectuează cercetări.

Comentarii