Fiica Andreei Marin (Zâna surprizelor) se filmează cu mama vitregă pe Instagram

miercuri, 15 martie 2023, 08:05
2 MIN
 Fiica Andreei Marin (Zâna surprizelor) se filmează cu mama vitregă pe Instagram

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți din 2006 și până în 2013, timp în care din iubirea lor a venit pe lume Violeta.

Ei și-au spus ”adio”, dar au păstrat o relație normală pentru fiica lor și au făcut în așa fel încât și actualii lor parteneri să aibă o conexiune sănătoasă cu Violeta.Dacă Andreea Marin se înțelege de minune cu Radu, primul copil al artistului, iată că și Violeta are o legătură aparte cu Lavinia Pîrva.

Bruneta și Ștefan Bănică Jr. sunt căsătoriți din anul 2017, au un băiat împreună, dar nici ceilalți doi copii ai cântărețului nu sunt lăsați deoparte.

O dovadă în acest sens stă chiar ultima postare făcută de Lavinia Pîrva pe pagina sa de Instagram, acolo unde-și ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa pe plan profesional ori personal.

Mai exact, Ștefan Bănică Jr. a avut un concert de zile mari în București, cu sala plină, iar în primele rânduri au fost prezente cele mai mari admiratoare și susținătoare pe care le are: Lavinia și Violeta.

Cele două nu s-au dezlipit una de cealaltă, au fost mereu numai un zâmbet, au fredonat la unison versurile pieselor cântate de artist și chiar au ținut să imortalizeze momentul.

Lavinia Pîrva este cea care a făcut un scurt video alături de Violeta, în timp ce cântau fericite nevoie mare, atașând și o inimă imaginilor, semn că la mijloc este vorba de afecțiune și iubire, pe care ulterior l-a redistribuit și fiica lui Bănică Jr. pe contul său de socializare.

Sursa: wowbiz

Comentarii