FOTO Ieșean rănit după ce i-a explodat o butelie în balcon

duminică, 13 martie 2022, 08:53
2 MIN
 FOTO Ieșean rănit după ce i-a explodat o butelie în balcon

În balconul unui ieşean a explodat o “bombă”, ieri-dimineaţă.

 În jurul orei 8, vecinii de pe strada Profesor Simionescu, în zona Palas, spre Smârdan, au auzit o explozie şi au sunat la numărul 112. Pompierii au aflat rapid că în balconul unui ieşean a explodat o butelie de camping. Suflul buteliei a distrus o parte din apartament şi balconul proprietarului. “Explozia nu a fost urmată de incendiu.

 La faţa locului, în apartament, a fost găsită o victimă de sex masculin, în vârstă de 65 de ani, cu arsuri la nivelul feţei şi toracelui, fiind preluată de echipajul TIM şi transportată la UPU a Spitalului Sfântul Spiridon, şi o victimă de sex feminin, în vârstă de 63 de ani, care a suferit un atac de panică în urma incidentului, fiind asistată medical de către echipajul EPA de la Detaşament 1. Aceasta din urmă a refuzat transportul la spital după consultul medical”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi. Nu se ştie care este motivul pentru care butelia de camping a explodat. 

Astfel de explozii de butelii mici, dar fără răniţi, au mai avut loc. În Iaşi nu mai sunt locuri de încărcat butelii de camping de mai bine de 5 ani. Ca urmare, mulţi ieşeni îşi încarcă buteliile mici cu ajutorul unor adaptoare neavizate, dar care se găsesc de vânzare în bazar sau alte locuri  de acest tip.

Comentarii