Fura tot ce găsea în maşinile sparte

luni, 01 noiembrie 2021, 02:50
1 MIN
 Fura tot ce găsea în maşinile sparte

Un ieşean care a spart mai multe autoturisme de unde a furat tot ce se afla în ele a fost introdus după gratii. Acesta se plimba prin Iaşi, iar când observa un autoturism în care se aflau bunuri, acesta le spărgea. „Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Iaşi au identificat un bărbat de 42 de ani, bănuit de furt şi furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în luna august 2021, acesta ar fi sustras mai multe bunuri (o autofiletantă, împreună cu acumulatorul de rezervă şi încărcătorul şi un ciocan rotopercutor, împreună cu acumulatorul de rezervă şi încărcătorul) dintr-un autoturism, parcat pe raza municipiului Iaşi.

De asemenea, în cursul lunii septembrie 2021, bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri (un POS, un modulator audio şi un hanorac) dintr-un alt autoturism, parcat pe raza municipiului Iaşi.

Bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii