Handbal. Băieţii s-au făcut de băcănie, fetele au confirmat aşteptările

marți, 26 septembrie 2023, 01:50
1 MIN
 Handbal. Băieţii s-au făcut de băcănie, fetele au confirmat aşteptările

Echipele ieşene de handbal au jucat la finalul săptămânii trecute noi meciuri oficiale în Divizia A, ultimul eşalon intern.

Băieţii de la Politehnica s-au făcut de râs la prima apariţie din acest an pe teren propriu. În Sala Liceului cu Program Sportiv Iaşi, trupa antrenată de Florin Spiridon a cedat în etapa a II-a a campionatului cu 27-28 (11-15) în faţa CSU Galaţi. Poli a rămas astfel, la fel ca Pietricica Piatra Neamţ, fără vreun punct obţinut în actualul sezon, ocupând astfel locul VI, penultimul al clasamentului Seriei B.

În runda a III-a, echipa ieşeană joacă sâmbătă, la Piteşti.

La feminin, în etapa a III-a, CSM 2020 Iaşi a confirmat aşteptările şi s-a impus lejer, în deplasare, în faţa modestei formaţii HCF Piatra Neamţ. Scorul a fost 17-28 (8-15).

Iaşul, care e pe primul loc al Seriei B, are maximum de puncte şi va sta în etapa a IV-a, în seria din care face parte fiind şapte formaţii. Neînvinsă e şi CSU Galaţi, care are un meci mai puţin.

Reamintim, în cursa pentru promovare vor fi implicate la finalul sezonului regulat primele opt cluburi din cele trei serii feminine ale Diviziei A. La masculin sunt doar două serii. 

Comentarii