Hoţ de maşini, prins în flagrant de un pensionar care a fost trezit din somn de o presimţire

luni, 19 iulie 2021, 18:44
2 MIN
 Hoţ de maşini, prins în flagrant de un pensionar care a fost trezit din somn de o presimţire

Un hoț de mașini a fost prins în flagrant cu ajutorul unui pensionar care după ce s-a trezit brusc din somn a fost inspirat să se uite după maşina parcată în faţa porții. Bărbatul a sunat la 112 și i-a îndrumat pe polițiști până când aceștia au ajuns la fața locului şi l-au prins pe individ în flagrant în timp ce umbla la maşină.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică la o locuință din Poteşti. Trezit brusc din somn, un pensionar, în vârstă de 77 de ani a simțit să meargă să-şi verifice maşina, o dubiţă Citroen Berlingo, pe care o parcase în faţa porții.

Ajuns aproape de poartă bărbatul a observat cu stupoare cum un tânăr îi umbla la autoturism.Pensionarul a pus mâna pe telefon şi a anunţat imediat poliţia.

Sesizarea a fost transmisă poliţiştilor Secţiei 3 Piteşti şi Secţiei Rurale Poiana Lacului care au pornit imediat spre locul faptei. În tot acest timp dispecerul de la 112 ținea legătura cu pensionarul pentru a primi mai multe detalii despre ce se întâmplă la faţa locului.

În scurt timp cu datele furnizate de pensionar, tânărul hoț, în vârstă de 20 de ani a fost prins de o echipă de agenţi, încătușat şi dus la audieri.

Potrivit presei locale, hoţul nu deţine permis de conducere, iar la verificarea cu etilotestul a rezultat că avea o concentrație de peste 1 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

El a fost reţinut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore şi încarcerat pentru tentativă la infracțiunea de furt în scop de folosință.

Comentarii