Comunicat de Presă

IAŞI CIVIC LEADER

vineri, 27 noiembrie 2020, 16:25
1 MIN
 IAŞI CIVIC LEADER

Proiect finanțat de Municipiul Iași în baza Legii 350/2005 conform contract nr. 52072/02.02.2020
 
Despre o conducere pentru binele comun. Despre activarea oamenilor și ideilor. Pentru a rezolva problemele comunitare, remedia faliile dintre noi și a îndrepta nedreptatea.

Ce spun participanții:

”E foarte bine gandit conceptul, sunt abordate foarte multe teme, exista foarte multa variatie in ceea ce priveste speakerii, gradul de interactiune e adecvat. Comunicarea din partea organizatorilor a fost excelenta, am primit din timp linkurile iar modificarile au fost anuntate din timp.” (Mihai Alexandru Scutaru)
 
”Cursul organizat în cadrul școlii de leadership Iași Civic Leader a fost pentru mine un context de învățare, dar și de conectare la o diversitate de oameni și de idei din domenii diferite. Cultura, educația, infrastructura, politica, statul de drept sunt toate elemente de bază ale bunăstării comunității în care trăim, toate depind de un leadership de calitate. De aici vine și necesitatea de a continua astfel de inițiative care pun de multe ori punctul pe „i” în felul în care ne raportăm la cei care au autoritate, cine și care sunt de fapt liderii? ”(Camelia Cojan)

 

 

  

Comentarii