Imagini sfâşietoare: au murit îmbrăţişaţi în pat, arşi complet

sâmbătă, 15 ianuarie 2022, 02:50
1 MIN
 Imagini sfâşietoare: au murit îmbrăţişaţi în pat, arşi complet

Două persoane au fost carbonizate după ce locuinţa lor din Vlădeni a luat foc. Bărbatul nu a vrut să fugă din calea focului fără femeia imobilizată la pat. Pompierii spun că a murit şi el în timp ce acoperea cu trupul său trupul convivei sale.

 

Un apartament din Vlădeni a luat foc ieri la amiază, două persoane aflate în interior, pensionari, fiind găsite carbonizate. O femeie grav bolnavă, nevăzătoare şi imobilizată la pat, locuia în acel apartament aflat la parterul unui bloc cu două etaje, împreună cu un bărbat care era concubinul ei. Cei doi l-au chemat pe un nepot să le schimbe butelia de gaz.

Acesta a făcut verificarea pentru scăpări de gaz cu o brichetă, moment în care hainele i-au luat foc. A fugit afară ca să se salveze, însă în interior flăcările s-au extins în tot apartamentul. Bărbatul nu a vrut să iasă fără femeia nevăzătoare şi imobilizată. Şi, în acest mod, şi-au pierdut amândoi viaţa. Salvatorii i-au găsit în pat, bărbatul fiind deasupra femeii, acoperind-o.

Echipajele de intervenţie au găsit astfel două persoane carbonizate, iar o altă victimă, nepotul, a fost preluată de către echipajul medical sosit. Cele două persoane care au murit sunt bărbatul de 68 de ani şi femeia de 65 de ani. Nepotul, de 46 de ani, este cel transportat la spital cu arsuri de gradele II şi III pe 30% din suprafaţa corporală. 

Comentarii