Încă o cruce la Leţcani, pe „drumul morţii”

miercuri, 11 august 2021, 01:50
2 MIN
 Încă o cruce la Leţcani, pe „drumul morţii”

Victima unui accident care a avut loc vineri a decedat la Spitalul "Sf. Spiridon".

Femeia de 40 de ani, implicată în accidentul rutier de la Leţcani, din noaptea de joi spre vineri, 5 spre 6 august, a murit la spital. În accident au fost implicate patru victime, printre care şi un copil de cinci ani şi zece luni, dar şi femeia de 40 de ani.

Când au ajuns la faţa locului, salvatorii au găsit-o pe femeie încarcerată şi inconştientă. Un echipaj medical a transportat-o pe femeie la UPU Sfântul Spiridon, unde medicii au diagnosticat-o cu hemoragie subdurală, fracturi de sinus frontal şi maxilar, pneumotorax drept şi ruptură de splină.

"Femeia în vârstă de 40 de ani, implicată în accidentul de vineri de la Leţcani, a decedat", a declarat dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU de la Spitalul "Sfântul Spiridon".

În noaptea de joi spre vineri, pe raza localităţii Leţcani, şoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul maşinii, cel mai probabil din cauza carosabilului umed, după care a acroşat o semiremorcă tractată de o autoutilitară care circula regulamentar, iar mai apoi s-a izbit de un stâlp de iluminat.

"Accidentul a avut loc în această dimineaţă, pe DE 583, în jurul orelor 04:00, pe raza localităţii Leţcani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul unui autoturism, cel mai probabil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi pătruns pe contrasens şi ar fi acroşat o semiremorcă tractată de o autoutilitară, după care ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat stradal. Mai multe persoane au fost transportate la spital. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative", declara la acel moment inspectorul de poliţie Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. 

Comentarii