Kaspersky lansează un joc video care poate fi jucat la serviciu

miercuri, 02 februarie 2022, 12:42
2 MIN
 Kaspersky lansează un joc video care poate fi jucat la serviciu

Kaspersky a lansat un nou joc de securitate cibernetică mobilă, intitulat [Dis]connected.

În completarea programelor tradiționale de formare în ceea ce privește securitatea cibernetică pentru companiile mari, jocul demonstrează realist beneficiile comportamentului sigur și poate fi folosit pentru a consolida ceea ce angajații au învățat deja.

În joc, jucătorii trăiesc o zi (24 de ore) dintr-un viitor în care asistenții inteligenti pot găti micul dejun, iar casele subacvatice și augmentarea umană au devenit normale.

În ciuda progresului tehnologic, există încă unele probleme care sunt familiare pentru oameni în prezent. De exemplu, personajul definit în joc trebuie să rezolve simultan o serie de sarcini de serviciu. Lucrează pentru un producător de implanturi revoluționare. Dar acesta va fi achiziționat de un concurent, iar condițiile de achiziție depind în mare măsură de succesul realizării proiectului jucătorului.

În viața sa privată, scopul jucătorului este să nu ajungă să se despartă de partenerul de viață – care este supărat că petrece mai puțin timp cu el – menținând în același timp relații bune cu colegii și rămânând productiv.

Alegerile făcute de jucători se dovedesc a fi interconectate. De exemplu, dacă au un conflict cu un coleg, acesta nu va fi informat despre schimbările importante survenite asupra proiectului. Iar dacă discuțiile cu colegii durează prea mult, jucătorii își vor depăși termenele de lucru.

Aflați amănunte de pe economica.net.

Comentarii