LAND ROVER DEFENDER: Capabil de lucruri mărețe

luni, 14 noiembrie 2022, 07:17
2 MIN
 LAND ROVER DEFENDER: Capabil de lucruri mărețe

Land Rover Defender robust, capabil și de neoprit. Acest 4×4 emblematic reprezintă 70 de ani de inovații și îmbunătățiri. 

Explorați modelul Defender pe Șoseaua Păcurari, nr. 177.

SCAUNE

Defender 90 și 110 sunt disponibile cu cinci sau șase locuri, 110 oferind opțional un al treilea rând de locuri. Defender 130 este echipat cu 8 locuri și oferă pasagerilor un confort de neegalat.

RESIST

Resist, noua tapițerie din piele artificială, are o amprentă de carbon mai redusă decat alternativele din piele. Este foarte rezistentă, ușor de curățat, finăși moale.

CONFIGURABILITATE

Configurați habitaclul modelului Defender așa cum vă doriți. Alegeți între culoar habitaclu sau al treilea loc în față. Sau optați pentru o consolă centralăîn față, cu sau fără frigider.

DURABILITATE

Utilizează cele mai rezistente materiale și este testat în cele mai extreme condiții. Modelul Defender a fost proiectat pentru durabilitate maximă.

CAPABILITĂȚI

Un spirit capabil. Modelul Defender poate face față condițiilor de deplasare extreme și este de încredere în toate condițiile, de la junglă urbană, la nisipuri mișcătoare și zone înghețate.

TEHNOLOGIE

Echipat pentru aventurile secolului 21, cu cele mai moderne și intuitive tehnologii Land Rover, pentru a asigura confort, conectivitate si vizibilitate.

DEFENDER 90

Proiectat. La cele mai înalte standarde. Defender este cel mai robust și mai capabil vehicul pe care l-am creat vreodată. Datorită tracțiunii integrale permanente, cutiei de transfer cu 2 trepte și caroseriei autoportante, este pregătit pentru orice situație.

Este de încredere în toate condițiile, de la jungla urbană, la nisipuri mișcătoare. Utilizează cele mai rezistente materiale și este testat în cele mai extreme condiții.

Land Rover Defender disponibil la test drive pe Șoseaua Păcurari nr.177 la Casa Auto Iași! Programează acum un test drive la 0232 933 sau pe https://mallauto.testergrup.ro/.

Comentarii