Leşinaţi la volan: un pericol tot mai frecvent pe străzile Iaşului. Ultimul caz: criză diabetică

luni, 15 iulie 2019, 01:54
2 MIN
 Leşinaţi la volan: un pericol tot mai frecvent pe străzile Iaşului. Ultimul caz: criză diabetică

Un nou caz urmat de accident cu răniţi, al cincilea în acest an, s-a petrecut alaltăieri: un şofer a făcut o criză diabetică în trafic

De la începutul anului, în IaşI, cinci şoferi au provocat accidente rutiere după ce au leşinat la volan. Câţiva dintre aceştia au făcut infarct, iar alţii crize de epilepsie sau de diabet. Sâmbătă la amiază, şoferul unui autoturism Dacia Lodgy, în vârstă de doar 22 de ani, care care circula dinspre Podu Roş către Nicolina, a leşinat în urma unei crize de diabet. Şoferul a pătruns pe roşu în intersecţia semaforizată de lângă Lidl, a lovit un BMW, apoi a „sărit“ pe trotuar, şi apoi în parcarea de la Lidl, unde s-a oprit într-un autoturism Chevrolet. În acel moment nu se afla niciun pieton pe trotuar, ceea ce a făcut ca în urma accidentului să rezulte doar două victime, adică şoferul Daciei Lodgy şi al BMW-ului, un tânăr de 18 ani.
 
 
Poliţiştii au precizat că au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victime. Un tânăr de 22 de ani, pe fondul unei afecţiuni medicale, a pătruns într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a intrat în coliziune cu un autoturism, apoi a ricoşat în parcarea unui supermarket, unde a lovit un alt autoturism. Toţi şoferii au fost testaţi cu alcooltestul, iar rezultatele au fost negative“, a precizat Ioana Buştiuc, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Comentarii