LIVE Maricel Popa, șeful PSD, face plângere la Parchet pentru modificarea în proiectul terminalului de pasageri de la Aeroportul Iași

vineri, 16 decembrie 2022, 11:35
2 MIN
 LIVE Maricel Popa, șeful PSD, face plângere la Parchet  pentru modificarea în proiectul terminalului de pasageri de la Aeroportul Iași

Președintele PSD Iasi Maricel Popa, secretarul executiv Bogdan Cojocaru si presedintele interimar PSD Municipiul Iasi Bogdan Balaniscu țin o conferință de presă pe diverse teme de actualitate din viata administrativa si politica a comunitatii (autostrazile Moldovei, Aeroportul International Iasi, bugetul Romaniei, situatia de la Primaria Iasi).

Maricel Popa, președintele PSD Iași, spune că va face plângere la parchet, la DNA, dar și la Curtea de Conturi pentru modificarea în proiectul terminalului de pasageri de la Aeroportul Iași.

Conducerea aerogării a explicat că a recurs la această "optimizare" de proiect din criză de timp, structura metalică inițială fiind greu de realizat pe fondul războiului din Ucraina însă Popa nu acceptă această opțiune și cere directorului să revină la cerințele din Caietul de sarcini care a însoțit procedura de licitație încheiată astă-primăvară.

Detalii despre proiectul modificat: O afacere beton la Aeroport: modificare sau optimizare? Un conflict care poate degenera

Maricel Popa a mai contestat în discursul său asfaltarea pe ploaie a unui sector de drum județean între satele Kogălniceni și Al.I. Cuza (DJ 207M), dar și reuniunea cu 500 de invitați organizată de CJ cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la înființarea administrației județene.

Despre asfaltarea în ploaie, citiți AICI

În continuare s- a comentat situația de la Primărie legată de recentele percheziții ale procurorilor. "Onorabil pentru Mihai Chirica este să facă un pas în spate până la rezolvarea problemelor cu justiția", a spus Bogdan Balaniscu, șeful Organizatiei Municipale a PSD. El a remarcat și tăcerea din partea PNL, respectiv lipsa oricărei reacții a liderilor filialei liberale ieșene în privința situației primarului Chirica.

Comentarii