Meci frumos, plin de ocazii, între Sepsi și FC Botoșani terminat la egalitate

duminică, 29 august 2021, 19:45
1 MIN
 Meci frumos, plin de ocazii, între Sepsi și FC Botoșani terminat la egalitate

Meci pur și simplu nebun în etapa a șaptea, între Sepsi și FC Botoșani, cu ocazii "la minut". Gazdele au ratat enorm, moldovenii au condus, dar echipa lui Grozavu a egalat în minutul 89 și partida s-a terminat cu scorul de 1-1.

Covăsnenii au avut parte de un început lent de sezon. După ce a învins Academica Clinceni în prima etapă cu scorul de 2-0, echipa lui Leo Grozavu nu a mai reușit să se impună. Sepsi a mai bifat două remize, cu Chindia Târgoviște (scor 1-1) și FCSB (scor 1-1), și trei înfrângeri, cu CS Mioveni (scor 1-2), Farul Constanța (scor 0-1) și FC Argeș (scor 0-2).

De cealaltă parte, FC Botoșani are parte de un start foarte bun în noul sezon. În prima etapă, echipa antrenată de Marius Croitoru a remizat cu FCSB. Apoi, au urmat patru victorii în șir pentru moldoveni, cu FC Voluntari (scor 1-0), Universitatea Craiova (scor 2-1), UTA Arad (scor 2-1) și Gaz Metan Mediaș (scor 1-0). Seria victoriilor s-a sfârșit etapa trecută, la meciul cu Rapid, atunci când echipa lui Croitoru a capitulat cu scorul de 0-2.

În clasamentul din Liga 1, Sepsi Sf. Gheorghe ocupă locul 14, în timp ce FC Botoșani se poziționează pe locul trei.

Aflați amănunte de pe digisport.ro.

Comentarii