Ministerul Sănătății a mințit! A încearcat să o ascundă pe cântăreața Codruța, recent angajată

vineri, 11 septembrie 2020, 10:35
1 MIN
 Ministerul Sănătății a mințit! A încearcat să o ascundă pe cântăreața Codruța, recent angajată

Newsweek România a dezvăluit în exclusivitate că la Ministerul Sănătății tocmai a fost angajată o cântăreață fotomodel pe un post de consilier debutant. Ministerul a negat informația, dar dovezile arată că funcționarii mint.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Oana Grigore, a anunțat pe grupul de comunicare, ca umare a informațiilor făcute publice de Newsweek România, că „nu există niciun angajat în cadrul instituției cu numele precizat în articol”.

Din informațiile obținute de Newsweek România, însă, rezultă că „contractul a fost transmis la semnat încă data de pe 15 august 2020, iar după ce s-au obținut semnăturile, dar fără cea a ministrului, a fost introdus în Registrul General de Evidență a Salariaților, pe scurt ReviSal, în data de 31 august 2020, cu o zi înainte de începerea contractului de muncă”.

În data de 2 septembrie 2020, după prima zi de muncă, cântărețul Valentin Sanfira a publicat pe contul său de Facebook legitimația de serviciu a viitoarei sale soții, legitimație cu însemnele Guvernului României și ale Ministerului Sănătății. „Felicitări, iubirea mea! Sunt cel mai mândru de tine!”, a scris Valentin Sanfira.

Mai mult, Codruța Filip a menționat pe contul ei de Facebook, pe care ulterior l-a blocat, că este angajată a Ministerului Sănătății.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii