Noua modă în domeniul nunţilor. Instalații de artă ca în muzee

miercuri, 25 august 2021, 11:19
1 MIN
 Noua modă în domeniul nunţilor. Instalații de artă ca în muzee

Unele nunţi încep să semene din ce în ce mai mult cu nişte galerii de artă, printre cei care doresc aşa ceva existând cupluri care caută inspiraţie la muzee care le plac şi apoi angajează artişti care să le pună viziunea în practică.

Ce fel de instalaţii de artă îşi doresc clienţii? Unii solicită stoluri de 5.000 de cocori de hârtie, alţii o coajă uriaşă de banană pe podea, coarne de cerb colorate cu vopsea auto ori o parâmă de aur de circa 80 de metri expusă în centrul spaţiului unde se desfăşoară petrecerea.

S-a cerut astfel schiţa unui muzeu care apoi a fost reprodusă pe podeaua ringului de dans, iar în alt caz un candelabru inspirat de o lucrare de artă pe care cei care urmau să se căsătorească o văzuseră expusă undeva.

S-a cerut şi atmosferă inspirată din picturile lui Van Gogh, artistul angajat alegând pentru această ocazie o serie din tablourile preferate ale miresei pe care să le recreeze pentru nunta acesteia din India.

Moda artiştilor de nunţi a ajuns şi în Dubai, unde, spre exemplu, o firmă de design, Designlab Experience, a colaborat cu artişti la crearea senzaţiei de vis lucid pentru cei 3.500 de invitaţi ai unui astfel de eveniment, printre lucrări numărându-se norişori din cristale Swarovski sau creaturi magice tridimensionale.

Aflați amănunte de pe businessmagazin.ro.

Comentarii