O madamă de bine, marea susţinătoare a premarelui Mihăiţă la Bucureşti, printre şefi. Iaca ce spune despre el!

miercuri, 21 iunie 2023, 01:50
2 MIN
 O madamă de bine, marea susţinătoare a premarelui Mihăiţă la Bucureşti, printre şefi. Iaca ce spune despre el!

Pentru că tot au adus colegii noştri vorba despre fosta senatoare liberală de Iaşi madam Iulica, acuma înalt jude la Ograda Constituţională, haideţi să vă mai spunem una faină despre madame liberale influente, cu bătaie înspre Iaşul cel natal. 

Nu, nu despre averea ei imensă vrem să discutăm, că din ce am văzut colegii noştri au rezolvat complet problema ieri. Doar să amintim, în context, cum se face că are aşa mari venituri pe beroul notarial al dânsei, din capitală? Păi se face, căci madama este un personaj influent în PNL tocmai pentru că ea oferă tot spectrul de servicii notariale la partid. Iar nevoile, deşi nu prea par, sunt foarte mari. Asta i-a şi asigurat madamei, de altfel, mereu loc pe liste în poziţii bune, culminând, iată, cu un mandat de 9 ani la Ogradă, începând de anul trecut. deci, până în 2031, trai nineacă pe banii tatachii…

În fine, nu despre asta voiam noi să aducem vorba, ci despre cu totul altceva. Voi ştiţi, de-un par egzamplu, cu ce susţinător a mai rămas la vârful partidului nea Mihăiţă al nostru de la Iaşi, în PNL? Ei bine, stimaţi telespectatori, n-aţi ghicit-o! Da, da, cică este o madamă, dar nu Iulica, ci prietena Alinuţa, mai nou menistră. Alinuţă care, pe unde trece şi are acces la şefii liberali, mereu aduce zice-se vorba de Mihăiţă, spunând că rămâne în continuare pentru Iaşi cea mai bună variantă, pentru PNL, în anul electoral viitor. Asta, aşa, ca să ştiţi cu cine am plecat la drum şi cu cine am mai rămas…

Iaca presa de partid şi de stat pe banii cotizanţilor ieşeni!

No, bun! Acuma, dacă tot am adus vorba de liberalii vopsiţi din premăria ieşeană, haideţi să vă spunem câteva de bine şi despre ăia spoiţi de la Casa cu Pătrate. Acolo unde, dacă aţi uitat, se tipăreşte săptămânal o gazetă full color în care se prezintă măreţele fapte de arme ale lui dom’ Costel şi compania. Iacătă însă ce mai aflăm din gazeta în cauză: ieşean atacat de urs la Dagâţa.

Dom’ Costele, păi se ştie deja că ăla era beat, şi în realitate l-a muşcat Ursu, câinele vecinului, pe care aşa îl chema. Zi-le la băieţi că nu de asta tre’ să le dăm noi bani publici, zău aşa!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii