O singură ofertă pentru modernizarea SMID

joi, 14 iulie 2022, 01:50
1 MIN
 O singură ofertă pentru modernizarea SMID

O singură ofertă a fost înregistrată în procedura de licitaţie lansată de Consiliul Judeţean în contextul modernizării Sistemului de Management Integrat al deşeurilor. 

Asocierea condusă de ISPE Proiectare şi Consultanţă, din care mai fac parte încă patru firme încearcă să-şi adjudece contractul de servicii de asistenţă tehnică pentru pregătirea proiectului de tranziţie a SMID spre economia circulară. Obiectivul contractului este elaborarea aplicaţiei de finanţare, inclusiv a studiilor şi documentaţiilor tehnico-economice. Printre acestea din urmă se numără studiul privind potenţialul de colectare separată a biodeşeurilor şi a potenţialului de compostare individuală la nivelul judeţului, studiul privind determinarea compoziţiei deşeurilor menajere similare şi din pieţe la nivelul întregului judeţ, precum şi studiul de fezabilitate.

Valoarea estimată a acestui contract este de 3,1 milioane de lei, iar durata (după atribuire) va fi de doi ani – din care 14 luni reprezintă perioada de execuţie, iar 10 luni, perioada de asistenţă tehnică din partea proiectantului.

Comentarii