De Business

Punem punctul pe știi

Oportunitate de angajare la unul dintre cele mai mari hoteluri din Iaşi

joi, 09 ianuarie 2020, 12:40
1 MIN
 Oportunitate de angajare la unul dintre cele mai mari hoteluri din Iaşi

La începutul acestui an, studenţii au mai multe oportunităţi de angajare, una dintre ele fiind ca recepţioner la Hotel Unirea. Candidatul ideal poate fi reprezentat de un student sau masterand cu experienţă în domeniu, care să îşi dorească o carieră în turism, cu atitudine amabilă, cu foarte bune abilităţi de comunicare, abilităţi de relaţionare cu oamenii, care să arate adaptabilitate, răbdare şi atenţie la detalii. De asemenea, este obligatorie cunoaşterea limbii engleze, iar a doua limbă cunoscută reprezintă un avantaj. 

„Activitatea principală constă în cazarea clienţilor hotelului, oferirea de informaţii clienţilor şi diverse activităţi de recepţie”, precizează reprezentanţii hotelului. Recepţionerul va trebui să efectueze şi operaţiile legate de check-in şi check-out, să întocmească documentele necesare, să aplice politicile de marketing şi cele tarifare ale companiei şi să soluţioneze solicitările înregistrate din partea clienţilor. CV-urile vor putea fi trimise la adresa resurseumane@hotel.unirea.ro.

Un alt loc de muncă este ca asistent manager la Congress Bookers, unde sunt necesare cunoştinţe de operare Microsoft Office, uşutinţă în utilizarea motoarelor de căutare şi a softurilor de facturare, raportare, precum şi disponibilitate pentru deplasări. Programul de lucru este de luni până vineri de la 10.00 la 18.00, iar pentru studenţi programul de lucru este flexibil în funcţie de cursuri şi examene. Ca beneficii angajatorul precizează siguranţa unui venit fix lunar, bonuri de masă, posibilitatea de a participa la cursuri de pregătire profesională, posibilitatea de a merge în infotripuri în străinătate, precum şi vacanţe cu tarife reduse după angajare.

Comentarii