Pe 1 Iunie se deschide stagiunea 2018 la Amfiteatrul Palas. Află ce spectacole sunt în program

luni, 21 mai 2018, 16:05
3 MIN
 Pe 1 Iunie se deschide stagiunea 2018 la Amfiteatrul Palas. Află ce spectacole sunt în program

În luna iunie, Amfiteatrul Palas îşi redeschide porţile către public, cu nenumărate spectacole, concerte, evenimente culturale şi de divertisment. Programul poate fi consultat pe site-ul www.palasmall.ro, iar biletele au fost puse în vânzare la Centrele Info Palas Mall şi online, pe www.iabilet.ro şi www.spectacoleiasi.ro.

Veşti bune pentru iubitorii ieşeni de cultură! Ansamblul multifuncţional din inima oraşului deschide stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas. Pentru că începutul lunii iunie stă sub semnul copilăriei, primul week-end din Cireşar este dedicat celor mai mici dintre spectatori. Vineri, 1 iunie 2018, de la ora 19.00, prichindeii sunt invitaţi să descopere „Aventuri cu … Dl. Goe”, piesă a Ateneului din Iaşi. Duminică, 3 iunie, de la ora 18.00, copiii şi adolescenţii vor avea prilejul de a o întâlni pe Iuliana Beregoi, într-un spectacol interactiv. Interpreta din Republica Moldova a cucerit tinerii cu hiturile sale, dar şi cu rolul jucat în serialul online „Lara”.

Vineri, 15 iunie, de la ora 20.00, iubitorii de muzică sunt aşteptaţi să pătrundă într-un labirint al emoţiilor, oferit de concertul lui Florin Chilian. Pe 16 iunie, cad „Bani din cer” pe scena Amfiteatrului Palas. De la ora 20.00 se va juca producţia de comedie a Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoşani. Spectacolul a obţinut două premii la Festivalul Internaţional de Teatru „Aplauzele de Aur ale Bucovinei” – Cernăuţi 2015 şi generează nenumărate situaţii ilare, pornind de la norocul de a primi o sumă enormă de bani. O nouă piesă pentru copii se va juca duminică, 17 iunie, de la ora 19.00. De această dată, prichindeii vor petrece o seară alături de „Micul Prinţ”, o frumoasă  metaforă a vieţii prezentată de Ateneul din Iaşi.

Joi, 21 iunie, de la ora 21.30, cei în căutarea umorului sunt invitaţi la stand-up comedy, cu Maria, Mincu şi Banciu. Melomanii au încă un prilej de a se întâlni cu muzica bună vineri, pe 22 iunie, de la ora 20.00, în compania interpretului CANAF, la concertul „The same old & new blues”. Agenda lunii iunie se încheie cu spectacolul „Bocitoarele Vesele”, o comedie după William Shakespeare, pusă în scenă de Teatrul „Mihai Eminescu” Botoşani. Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 20.00, buna dispoziţie îi va fi oferită publicului prin situaţii desprinse din folclorul moştenit. „Bocitoarele vesele” a obţinut patru premii la Festivalul Internaţional de Teatru „Aplauzele de Aur ale Bucovinei” Cernăuţi – 2017.

Detalii privind spectacolele din luna iunie sunt disponibile pe site-ul www.palasmall.ro. Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe www.iabilet.ro şi www.spectacoleiasi.ro. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Amfiteatrul Palas este un spaţiu vibrant, care le oferă iubitorilor de frumos prilejul de a-şi îmbogăţi timpul liber cu experienţe culturale desăvârşite. Cu o capacitate de 460 de locuri, Amfiteatrul Palas reprezintă o investiţie de 1,2 milioane de euro a companie IULIUS, realizată în etape. Departament PR:  W: www.palasiasi.ro www.palasmall.ro  E: pr@palasiasi.ro

Comentarii