Pensionări la şefia serviciilor din Poliţia Iaşi. Se pregăteşte şi adjunctul de la municipiu

joi, 02 februarie 2023, 02:50
1 MIN
 Pensionări la şefia serviciilor din Poliţia Iaşi. Se pregăteşte şi adjunctul de la municipiu

Val de pensionări la vârful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Ieri a ieşit la pensie unul dintre şefii Poliţiei, Gabriel Panţîru (foto) care a fost în ultima perioadă şeful Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, unitate de elită.

Acesta a fost de-a lungul carierei şeful Inspectoratului de Politie Judeţean Vaslui cât şi al Poliţiei Municipiului Iaşi. Poliţistul a fost apreciat de către colegi, mai ales din punct de vedere profesional. De altfel, locul acestuia la conducerea Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi a fost luat de către Gabriel Trifescu, un poliţist tânăr.

Un alt poliţist cu experienţă pensionat este Romeo Dughilă, fost şef al Criminalisticii, apreciat în domeniu. Un alt şef care se pregăteşte de plecare este Augustin Capră, adjunct al Poliţiei Municipiului, dar şi Mihaela Ghimpu, care a condus Departamentul Logistic.

În afară de experienţă, Ghimpu s-a remarcat de-a lungul timpului cu mai multe probleme în cadrul Biroului pe care l-a condus. Acesteia i-a fost reproşat faptul că îşi înjura subordonaţii, care l-a un moment dat au adresat o plângere şefilor Inspectoratului. 

Comentarii