Petru Movilă, o cârdăşie de mai mare râsul – plânsul

joi, 20 august 2020, 01:50
2 MIN
 Petru Movilă, o cârdăşie de mai mare râsul – plânsul

Dacă mai era nevoie de vreo demonstraţie cu privire la parşivirea lumii politice, la dedesubturile sulfuroase şi pline de minciuni ale acesteia, luaţi de-un par egzamplu mişcarea deputatului Petru Movilă, care vrea să-l propulseze la vârful administraţiei locale pe exponentul unui gunoi de presă care-l ţine în corzi de ceva vreme cu anumite informaţii fierbinţi. 

Inutil de spus că omniprezentul deputat este în stare să spună că nici nu a ştiut de prezenţa respectivului, căruia nu i-a pomenit numele în declaraţiile de până acum, sau poate  chiar a fost un vot democratic, sau cine mai ştie ce.

Preluând ce-i rău de la mentorul său politic, Băsescu, colaborator al securităţii, care este în stare să jure şi să plângă că nu este adevărat, Petrică are această obscenitate politică de a plânge, de a cerşi milă, de a invoca sfinţi şi de a se coţăi în acelaşi timp. Iată alături un exemplu de acroşaj care l-a făcut pe Movilă prieten cu şantajiştii.

Consilieri odihnindu-se, peisaj din partidoiul ieşean

Ne întreabă lumea ce se mai întâmplă cu consilierii de la partidoi care nu au prins loc nici pe listele liberale, nici pe cele ale pesedeului, dacă mai trăiesc, dacă mişcă, dau din aripi, coate etc. Imediat am trimis la înaintare câţiva cercetaşi, care s-au întors cu informaţiile necesare. Astfel, spun sursele noastre, Mişu Printrelei, mare susţinător al lui Peni Hill, a găsit refugiu la partidul Varanului, PPU, de unde speră să facă un cap de pod mai târziu cu viitoarea administraţie a primarului.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, lucrurile sunt mai închegate şi încărcate de strategie. De-un par egzamplu, se spune că Electricianul de la partidoi a încropit o partidă de miuţă, împreună cu preacucernicul Surd Oil, cu băiatul Marchizei şi cu consilierul Broca, cu scopul de a lua partidoiul din mâinile lui Maricel, după ce acesta va pierde, spun ei, preşedinţia Consiliului Judeţean. Pe de altă parte, acelaşi scop îl are şi un alt grup, din care fac parte parlamentari cu patalama şi cu conexiuni bine ancorate la baza partidoiului. Staţi pe fază, aşadar, până la urmă nu va trece mai mult de o lună şi zece zile şi va veni momentul adevărului. Trageţi berea aproape!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii