Poliţistul acuzat că a violat o fetiţă cu care făcea cursuri de echitaţie nu are voie să meargă în concediu în afara judeţului

joi, 03 august 2023, 22:09
1 MIN
 Poliţistul acuzat că a violat o fetiţă cu care făcea cursuri de echitaţie nu are voie să meargă în concediu în afara judeţului

Judecătorii i-au stricat concediul polițistului local acuzat de viol. Tiberiu Ceobotaru (CITEȘTE AICI) ceruse modificarea uneia dintre obligațiile impuse lui în cadrul controlului judiciar, respectiv cea de a nu părăsi limitele teritoriale ale județului. El solicitase încuviințarea de a părăsi județul în perioada 2-8 august. Cererea a fost respinsă însă vineri de magistrații Judecătoriei. Contestația înaintată de polițist Tribunalului nu a avut mai mult succes, magistrații acestei instanțe menținând ieri decizia instanței inferioare. Ca urmare, condițiile inițiale ale controlului judiciar vor rămâne în vigoare cel puțin până pe 25 septembrie.

Tată a două fetițe, Tiberiu Ceobotaru este suspectat că ar fi violat de trei ori o fetiță de 11 ani sub amenințarea unui cuțit. Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătorie, faptele s-ar fi petrecut în perioada septembrie-octombrie anul trecut. Anterior, în perioada ianuarie 2021 – mai 2022, fetița ar mai fi fost agresată sexual în mai multe rânduri de polițist, acesta atingând-o în zonele intime în timpul unor exerciții de echitație.

Ceobotaru este acuzat și de exercitarea fără drept a unei profesii, el oferind cursuri de echitație deși nu deținea nicio autorizație în acest sens, dar și de înșelăciune, pentru că a determinat alte persoane vătămate să cumpere un cal, deși acesta nu-i aparținea. Polițistul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, ulterior fiind trecut sub control judiciar.

Comentarii