Premierele săptămânii și o nouă ediție Les Films de Cannes, la Ateneu

sâmbătă, 16 octombrie 2021, 01:56
2 MIN
 Premierele săptămânii și o nouă ediție Les Films de Cannes, la Ateneu

Ieşenii vor putea urmări săptămâna viitoare, la Ateneul ieşean, o serie de filme prezentate în premieră, dar şi poducţii din selecţia de la Cannes.

Astfel, luni, de la ora 18, va avea loc premiera filmului „Complet necunoscuţi“, în regia lui Octavian Strunilă. Prezintă şapte prieteni care iau parte la o cină, într-un joc periculos. Aceştia pun telefoanele pe masă şi decid ca orice mesaj e-mail sau apel telefonic primesc să le citească cu voce tare sau să răspundă pe difuzor.

Tot pe 18 octombrie, de la ora 20, va rula filmul „Respect“, în regia lui Liesl Tommy, peliculă care prezintă viaţa legendarei artiste Aretha Franklin, din copilărie până la perioada de glorie.

Cele două pelicule vor putea fi urmărite şi miercuri, de la aceleaşi ore, urmând ca vineri, de la ora 18, să ruleze în premieră Les Intranquilles, în regia lui Joachim Lafosse, proiecţie în cadrul Les Films de Cannes à Iaşi.

În weekend, pe 23 octombrie, vor rula trei filme în premieră, „Three Floors“ în regia lui Nanni Moretti, „A Hero“ în regia lui Asghar Farhad şi „The worst person in the world“ în regia lui Joaquim Trier, acestea fiind programate pentru orele 14, 17, respectiv 20.

A doua zi, duminică, ieşenii vor putea urmări alte trei producţii în premieră: „Les Olympiades“ în regia lui Jacques Audiard, „Titane“, în regia lui Julia Ducournau, dar şi „La Civil“ regizat de Teodora Ana Mihai, filmele putând fi urmărite, în ordinea enumerării, la orele 14, 16, respectiv 18.30.

Preţul unui bilet la proiecţiile din timpul săptămânii este de 12 lei, la cele de vineri, sâmbătă şi duminică, preţul fiind 20 lei.

Comentarii