Prima victorie de ziua antrenorului

marți, 19 decembrie 2017, 02:43
2 MIN
 Prima victorie de ziua antrenorului

 

Dinamo Bucureşti – Politehnica Iaşi 66-84 (17-17, 16-23, 22-20, 11-24) în etapa a IX-a a Ligii Naţionale de baschet masculin

Politehnica: Vatră, Balogun 40 (2), Roberts 7, Lipkins 10 (1), Solopa 4 / Cvetanovic, Popa 5 (1), Keelly 20 (1), Amarghioalei 11, Calenic 1, Nuna. De la Dinamo s-au remarcat Zaharie 21 (5) şi Casale 9 (1).

Meciul cu tânăra echipă a lui Eugen  Ilie n-a fost deloc floare la ureche pentru ieşenii, care au trebuit să muncească serios pentru a ajunge în final la diferenţa normală între cele două trupe. În mod cert, baschetbaliştii ieşeni s-ar fi descurcat mult mai repede, dacă ar nu ar fi ratat atât de mult în primele 8-10 minute. Sub panou, au avut o eficienţă cam de o treime, cam atât şi la “trei puncte”, ceea ce a făcut ca dinamoviştii să se ţină scai o bună bucată de vreme datorită, în special a aruncărilor de la distanţă lansate de Zaharie. În cele din urmă, Mike Balogun a redevenit “stăpânul inelelor” sub panouri, iar Roberts a avut un aport deosebit în apărare, 11 recuperări, dintre care 7 defensive. Astfel, Politehnica a obţinut prima victorie din acest sezon, îndelung aşteptată şi dedicată sărbătoritului zilei, antrenorul Kir Yannis Tsirogiannis. 

 

 

Spectacol umanitar cu “Vulturi”

Clubul de baschet pentru copii şi juniori Stomart Eagles anunţă că sâmbătă, de la ora 14:00 va organiza în Sala Polivalentă un spectacol cultural şi sportiv, “Santa’s Eagles” ajuns la a treia ediţie. Scopul acestei întâlniri este şi unul umanitar, strângerea de jucării, alimente, obiecte vestimentare şi bani pentru copiii nevoiaşi aflaţi în îngrijirea preotului Dan Damaschin, de la biserica din incinta Maternităţii “Cuza Vodă”. Toţi copiii prezenţi în sală vor primi din partea organizatorilor câte un tricou de la legendara echipă “The Original Harlem Globetrotter”. Spectacolul va cuprinde un meci de baschet între echipele U13 şi U14 ale clubului, numeroase momente artistice şi concursuri cu premii pentru copii.

 

 

Comentarii