Declaraţie de presă

Prof. univ. dr. Dumitru OPREA: „Simțul ridicolului și conștiința ratării lipsesc cu desăvârșire coaliției PSD-ALDE”

joi, 04 iulie 2019, 01:50
2 MIN
 Prof. univ. dr. Dumitru OPREA: „Simțul ridicolului și conștiința ratării lipsesc cu desăvârșire coaliției PSD-ALDE”

Văzând că nu mai au legitimitate electorală și au devenit niște forme goale, reprezentanții PSD-ALDE s-au hotărât să răsucească adevărul și să găsească „milionul de voturi fraudate“ în 26 mai.

În loc să accepte că România nu mai vrea să fie la cheremul unor impostori, acești „lideri de mântuială“ inventează o „comisie de anchetă” în Parlament! Este ridicol, dar trist în același timp, să vezi cum parlamentarii puterii vor să arate că executivul lor, organizator al alegerilor, cu Meleșcanu la Externe și Carmen Dan la Interne, s-a făcut părtaș la o presupusă mare fraudă electorală. Cu Lia Olguța Vasilescu în frunte, este greu de spus ce va „descoperi” comisia. Dar, ne putem aștepta la un rezultat ilar „favorabil” lui Șerban Nicolae, care a aruncat în spațiul public opinia că vorbim despre o fraudă comparabilă cu cea de la alegerile trucate din 1946!

În incompetența lor, liderii PSD-ALDE se tem de tehnologie: nu o înțeleg, dar știu sigur că prin ea pierd controlul și nu mai pot fura. Prin urmare, care este planul lor? Să aibă controlul integral asupra votului. De aceea, nu ar fi de mirare dacă vom vedea cum, prin OUG, atentează la independența comunicațiilor speciale și vor elimina STS în securizarea alegerilor. În loc să accepte adevărul, PSD ar fi în stare să cheme din nou minerii, de data aceasta să numere voturile la Biroul Electoral Central!

Până la urmă, după 26 mai, PSD ce lecție a învățat ? Niciuna. Fibra morală îi lipsește cu desăvârșire, iar elementul uman din acest partid este corupt mai mult decât ne putem imagina. Dar, PSD va trebui, până la urmă, să lase puterea și atunci va fi momentul în care vor putea fi reparate toate grozăviile lăsate de Dragnea, Dăncilă și ceilalți pe obrazul României.

Prof. univ. dr. Dumitru OPREA

Deputat PNL

Comentarii