Putin își întreține amanta, pe Kabaeva, dintr-o companie ce vinde vodcă de 120 milioane $

miercuri, 01 martie 2023, 10:23
2 MIN
 Putin își întreține amanta, pe Kabaeva, dintr-o companie ce vinde vodcă de 120 milioane $

Putin își întreține amanta, pe gimnasta Alina Kabaeva, dintr-o companie offshore ce vinde vodcă. Cei doi locuiesc împreună într-o reședință din Valdai, folosind fondurile de la compania offshore din Cipru, Ermira Consultants.

Putin și Kabaeva trăiesc cel mai adesea într-o reședință din complexul Valdai, înconjurat de vile ale elitei ruse, potrivit unei investigații Proеkt. 

Pentru a cumpăra imobiliare de lux, ei folosesc fondurile lui Putin ascunse în Cipru, „spălate” prin intermediul companiei Ermira Consultants, ce a înregistrat acțiuni în întreprinderi importante pentru Putin.

Putin își întreține amanta, pe Kabaeva, dintr-o companie ce vinde vodcă 

Jurnaliștii de la  Proеkt s-au întâlnit cu un fost manager de afaceri al unuia dintre cei mai apropiați prieteni ai președintelui, care a fost implicat în gestionarea unei rețele financiare secrete care a inclus Ermira.Sursa a spus că până în 2015, compania era deținută de un avocat din Saint Petersburg, Vladislav Kopilov;.

De fapt, conturile Ermira au plătit pentru achiziții pentru Putin și rudele sale, inclusiv apartamente și case.

În total, Kabaeva și rudele ei folosesc imobiliare în valoare de cel puțin 120 milioane USD.

Din 2015, proprietatea companiei offshore a trecut unui grup de oligarhi condus de Arkadi Rotenberg.

Sursa a spus că rudele lui Putin s-au întâlnit personal cu Rotenberg, Iuri Kovalciuk și subordonații lor și le-au spus ce au nevoie.

În 2011, Kabaeva a cumpărat patru apartamente în Soci, beneficiară fiind în special bunica gimnastei, care locuiește de fapt într-o casă de țară veche din suburbiile Moscovei.Mai mult, pe newsweek

Comentarii