Relaxare de 15 mai: frizerii asaltate de bărbaţii care au încercat să se tundă singuri, acasă!

vineri, 15 mai 2020, 12:44
2 MIN
 Relaxare de 15 mai: frizerii asaltate de bărbaţii care au încercat să se tundă singuri, acasă!

* Tocmai am primit această ştire de ultimă oră, de ultimă jumătate, chiar de ultim sfert de oră: sute de frizerii din întreaga ţară sunt ameninţate cu un adevărat asediu! Mai exact, este vorba despre sute de mii de bărbaţi care deja s-au programat on-line sau telefonic pentru a fi tunşi. Şi mai exact, nu pentru a fi tunşi, ci pentru ca frizerii să mai reducă dezastrele de pe capetele respectivilor cetăţeni, care au încercat să se tundă singuri, cu maşini de tuns comandate de pe net, urmând sfaturile contradictorii de pe YouTube, gen "Să ne tundem singuri, făcând importante economii", "Frizeria în doar zece lecţii, fără profesor" sau "O freză rafinată şi elegantă? Nimic mai simplu!".

 Unul dintre cei mai respectaţi şi experimentaţi frizeri, domnul Septimiu Mătreaţă, ne spune: "Am primit şi eu câteva sute de telefoane de la bărbaţi care vor să se programeze la tuns la mine; pe mulţi îi ştiu, iar pe câţiva i-am şi văzut prin cartier, zilele trecute. Îmi pare rău, pentru problema lor există o singură soluţie; din fericire vine vara, e soare şi se vor bronza mult mai frumos după ce îi tund zero!".

* Mulţi români nu se preocupă de părul lor, având altele pe cap; mai exact, având pe cap cantităţi din praful saharian care ne-a năpădit România de câteva zile încoace! Unii dintre ei sunt chiar foarte bucuroşi de praf, fiindcă nu mai vede nimeni în ce hal s-au ciunţit când au încercat să se tundă acasă, singuri, la oglindă. Alţii, mai tineri, au spus că sunt groaznic de plictisiţi, fiindcă de două luni n-au mai călcat prin cluburi, şi de-aia ar prefera, în loc de praf, nişte iarbă. Nenumăraţi oieri din întreaga ţară s-au bucurat mult şi au profitat de ocazie ca să-şi vândă oile vii la kilogram, fiindcă trăgeau mai mult la cântar, de la praful saharian intrat în blana lor; în fine, acelaşi praf a fost aşteptat cu interes şi poftă de mulţi săteni de pe plaiurile Moldovei, care l-au băgat iute în căzănele şi au făcut din el rachiu saharian.

 

Comentarii