Rigatoni Pasta Bar-Bunătăţi din Italia, în noua locaţie din Food Court Palas

luni, 17 decembrie 2018, 16:15
2 MIN

Recent, propunerile gastronomice din food court-ul Palas au fost completate cu un nou meniu, de inspiraţie italiană, pe bază de paste. Rigatoni Pasta Bar îi întâmpină pe pofticioşi cu preparate delicioase, făcute pe loc, după reţete originale din Peninsulă.

Pentru iubitorii de paste, dornici să experimenteze noi reţete, Rigatoni Pasta Bar este locul în care pot alege preparate renumite din bucătăria italiană, dar şi unde îşi pot crea propriul  produs. Şi asta pentru că, în noua locaţie din food court Palas, pot alege din cinci tipuri de paste, Tagliatelle, Rigatoni, Fusilli, Gnocchi şi Spaghetti, pe care le pot combina cu zece sosuri aromate, realizate după reţete originale. Pomodoro, Verdure, Pesto Genovese, Quattro Formaggi, Carbonara, Pollo e Funghi, Con Gamberi, Bolognese, Pollo e Gorgonzola şi All'Amatriciana sunt propunerile ispititoare pentru care pot opta. Clienţii sunt cei care aleg tipul de paste şi sosul care le va îmbogăţi gustul.

Rigatoni Pasta Bar are la bază un concept deosebit, pentru că pastele sunt preparate în bucătăria proprie, din faină din grâu dur, cu gălbenuş de ou din belşug, pentru o culoare aurie şi un gust intens, fără potenţiatori de arome sau conservanţi. Astfel, sunt mereu proaspete. Acestor variante li se adaugă şi cele de post, fără gălbenuş. În plus, bucătăria este deschisă, iar clienţii pot urmări întregul proces, pentru că se gătesc pe loc, în cel mai scurt timp.

În meniul noii locaţii sunt incluse şi cinci feluri de Risotto: Alla Parmigiana, Con Funghi, Frutti di Mare, Primavera şi Con Pollo e Gorgonzola. Iar cei care vor să încerce o reţetă deosebită pot alege una dintre cele cinci specialităţi. „Tagliatelle funghi porcini speck”, cu hribi, „Rigatoni speciale”, cu somon fume şi zucchini, „Fusilli Boscaiola”, cu mix de ciuperci, „Ravioli”, cu spanac şi ricotta, sau „Spaghetti al nero”, pe bază de creveţi şi cerneală de sepie sunt deliciile savuroase care aşteaptă să-i răsfeţe pe pofticioşi. Pentru a păstra specificul italian, ingredientele folosite de Rigatoni Pasta Bar sunt naturale, fiind selectate special pentru paste, din Peninsulă. Şi decorul este unul inedit, pentru că imită tăiţei giganţi, o invitaţie pentru toţi pasionaţii de paste. Te aşteptăm la Rigatoni Pasta Bar, în food court Palas, pentru o experienţă gastronomică autentic italiană!

Comentarii