S-a reluat procesul studentului criminal din cămin, după ce judecătorul s-a recuzat

miercuri, 28 februarie 2018, 21:15
1 MIN
 S-a reluat procesul studentului criminal din cămin, după ce judecătorul s-a recuzat

Un dosar în care în primă instanţă s-a dispus condamnarea pe viaţă s-a reluat la Curtea de Apel Iaşi. Judecătorii au amânat dosarul încă de la primul termen, după ce judecătorul căruia i-a fost repartizat dosarul s-a abţinut. 

Urmează a fi stabilit un alt complet care să dea sentinţa definitivă în acest caz. Condamnarea pe viaţă a fost pronunţată pe numele lui Aurelian Giosan în luna decembrie, însă acesta a formulat apel, susţinând că a fost condamnat pe nedrept. Giosan este acuzat că, în toamna anului 2015, a înjunghiat doi colegi de cameră.

Potrivit autorităţilor, cele două victime, studenţi în anul I la Facultatea de Economie, au fost descoperite în dimineaţa zilei de 9 noiembrie, atunci când dintr-o cameră a căminului ieşea fum. După ce au spart uşa camerei, reprezentanţi ai căminului i-au descoperit pe Victor Nour şi Casian Harpă pe jos. Cel de-al doilea a reuşit să spună unui alt student că a fost înjunghiat de Aurelian Giosan, după care şi-a pierdut cunoştinţa. După ce şi-a revenit, la spital, la câteva zile, Harpă a confirmat că atât el, cât şi colegul său care nu a rezistat loviturilor ar fi fost înjunghiaţi de Giosan, care apoi a incendiat camera şi a fugit din judeţ. 

 

 

 

Comentarii