Şansă de a mai drege busuiocul la handbal. Ultimele meciuri ale sezonului

luni, 24 aprilie 2023, 01:50
1 MIN
 Şansă de a mai drege busuiocul la handbal. Ultimele meciuri ale sezonului

Divizia A de handbal masculin ajunge la final în această săptămână, când sunt programate partidele din ultimele două runde ale primei grupe valorice, play-off promovare.

După cum am anticipat, Politehnica Iaşi este sigură că va juca şi din vară în ultimul eşalon intern, formaţia ieşeană clasându-se acum pe locul VII, penultimul, cu doar şase puncte. Asta şi pentru că săptămâna trecută Poli a pierdut un nou meci disputat pe teren propriu, 25-29 (11-11) cu CSM Făgăraş.

Formaţia antrenată de Florin Spiridon are şansa de a sălta măcar un loc în clasament deoarece are un program accesibil în ultimele etape. Ieşenii joacă miercuri, în deplasare, cu ocupanta locului VI, CSM Medgidia, care are şapte puncte, iar duminică – acasă, cu „lanterna”, CSU Târgu Jiu, gorjenii având zero puncte!

Zarurile au fost aruncate în privinţa echipelor care vor promova direct, CS Universitatea Cluj-Napoca (34 puncte) şi CSM Sighişoara (31) urmând a evolua în sezonul viitor în Liga Naţională.

Pentru locurile de baraj, fază la care vor participa şi ocupantele locurilor XI şi XII din eşalonul de elită, se luptă CSM Alexandria (23), CSM Făgăraş (22) şi CSM Reşiţa (18).

Comentarii