Şcoală de vară cu ateliere la Casa Muzeelor

marți, 02 august 2022, 01:50
2 MIN
 Şcoală de vară cu ateliere la Casa Muzeelor

Şcoala de Vară „Summer Camp for Youth Education” îşi deschide porţile pentru fiecare elev doritor de experienţe noi. În perioada 17-19 august, Consiliul Judeţean al Elevilor din Iaşi organizează, la Casa Muzeelor, o serie de ateliere creative pentru tineri.

Timp de trei zile, participanţii vor avea parte de activităţi de cunoaştere cu tematici diferite precum: sănătate mintală, educaţie juridică, educaţie sexuală şi democraţie. Dacă eşti un elev de gimnaziu sau liceu interesat de aceste subiecte poţi participa fizic la şcoala de vară CJE IS. Înscrierile se termină miercuri, 10 august prin completarea unui formular de la linkul următor: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd5XjgR_GGW…/viewform

În anul 2021, au existat o serie de activităţi precum atelier de Mental Health, susţinut de psihoterapeutul ieşean Iulia Cruţ, curs de educaţie sexuală susţinut de Bogdan Mihai Istrate din partea Asociaţiei Semper Musica, o prezentare a Ioanei Andreea Nimigeanu şi Andradei Şcheianu de la Boardul Copiilor UNICEF Romania, atelier de democraţie organizat de Alina Elena Sava, presedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Iaşi, prezentarea Muzeului Copilăriei în Comunism din cadrul Casei Muzeelor realizată de Ioana Leontioaia, educator muzeal, atelier de dezvoltare personală susţinut de psihologul Ştefan Basil şi un atelier de ecologie moderat de Alexandru Bodnar din partea Mai Bine şi Ilinca Pavel din partea Asociaţiei Comunitatea Vie.

Consiliului Judeţean al Elevilor Iaşi sprijină activitatea consiliilor şcolare ale elevilor din cadrul judeţului, respectând priorităţile stabilite la începutul anului şcolar în urma consultării la nivel judeţean prin diferite metode cu principalii beneficiari, aprobate ulterior în cadrul Adunării generale a Consiliului Judeţean al Elevilor Iaşi. 

Comentarii