Serile bobocilor de la USAMV Iaşi, mutate pe terenul de fotbal

marți, 29 septembrie 2020, 01:55
1 MIN
 Serile bobocilor de la USAMV Iaşi, mutate pe terenul de fotbal

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) va organiza anul acesta evenimentul „serile bobocilor” într-un format diferit.

Seria de manifestări organizate de Liga Studenţilor Agronomi şi Veterinari a decis ca în acest an, în contextul pandemic, să programeze întâlnirile cu bobocii în aer liber, pe terenul de fotbal aflat în baza sportivă a USAMV Iaşi, unde a avut loc şi deschiderea anului universitar. „Pentru a fi evitată aglomeraţia, fiecare facultate are rezervată câte o seară diferită.Prima care a dat startul evenimentelor este Facultatea de Horticultură, ieri, de la ora 19”, au precizat reprezentanţii universităţii.

Astfel, evenimentul va continua cu reprezentanţii celor de la Facultatea de Agricultură, de Zootehnie şi de Medicină Veterinară. Evenimentul se află la cea de-a noua ediţie, este organizată de ligă împreună cu Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră şi prorectoratul responsabil cu activităţile sociale. „Avem pregătite pentru mai tinerii noştri colegi multe surprize, tombolă cu premii, invitaţi care vor povesti şi oferi multe informaţii despre Facultate, Universitate şi viaţa de student. Tot atunci vor avea loc şi înscrierile în LSAV pentru cei care doresc să trăiască experienţa de voluntar şi să se implice pentru a-şi face o studenţie dinamică. Pentru că situaţia pandemică o impune, dar şi pentru că ne dorim să fim în siguranţă vom respeca regulile de distanţare socială şi vom purta măşti”, a transmis Adriana Trandaf, preşedintele LSAV. 

Comentarii